Vacature

Business Manager

Als Business Manager ga je aan de slag met het verder uitbouwen van onze business bij bestaande relaties, maar onderzoek je ook interessante nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Wat ga je doen?

Als Business Manager ga je aan de slag met het verder uitbouwen van onze business bij bestaande relaties, maar onderzoek je ook interessante nieuwe kansen en mogelijkheden. Met jouw inhoudelijke kennis ben je in staat om deze kansen en gewenste oplossingen te identificeren en om te zetten in opdrachten. Daarbij werk je nauw samen met ons engineeringsteam om de klant de best passende technisch oplossing te bieden. In deze rol is interne en externe communicatie dan ook erg belangrijk, waarbij je in staat bent om op verschillende niveaus te acteren, van inkoop, ontwikkeling tot operations, maar ook op directieniveau. Daarnaast ligt jouw focus op de ontwikkeling van de jaarplannen en de strategische keuzes die hierbij horen. Kortom, een veelzijdige functie in een internationale omgeving!

Wat breng je daarvoor mee?

Wij zoeken niet alleen een Business Manager, maar bovenal een fijne collega met een zelfstandige houding, die oplossingsgericht werkt en een flexibele instelling heeft. Daarnaast beschik je idealiter over deze functie-wensen:
• Een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van bijv. werktuigbouwkunde, automotive of commercie.
• Technische kennis van verbrandingsmotoren en after treatment systemen is gewenst.
• Contacten binnen de maritieme helpen je om deze functie goed in te vullen.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
• Verder ben je ondernemend, gestructureerd, organisatiebewust en resultaatgericht.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale organisatie, mag je prima arbeidsvoorwaarden en een passend salaris verwachten. Uiteraard vinden wij een prettige werksfeer erg belangrijk en kom je in een platte organisatie met korte communicatielijnen waar je veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk krijgt. Je komt in een jong en ambitieus team, waarbij eigen inbreng erg wordt gewaardeerd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het volgen van (interne) opleidingen en groei in je persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?

Enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je CV met motivatie naar werkenbij@npsdiesel.com. Nog vragen over de functie zelf? Neem contact op met Coen Rijkers op nummer: 0486 201 642.