Vacature

Service & Commissioning Engineer

Als Service & Commissioning Engineer werk je aan onze grote trots; het in bedrijf stellen en het verlenen van service aan onze Zenoro generatorsets aan boord van superjachten. Wil jij graag internationaal opereren en zoek je een baan waarin verantwoordelijkheid en afwisseling centraal staan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Service & Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie en onderhoud aan onze generatorsets op superjachten, maar ook voor de Factory Acceptance Test (FAT) met een klassenbureau binnen de productie. Na een uitgebreide inwerkperiode ben je in staat om onze Zenoro generatorsets in bedrijf te stellen. Dit betekent dat je betrokken bent bij een zeer brede toepassing van techniek op het gebied van onder andere dieselmotoren, schakel- en verdeelinrichtingen van generatorsets en regelbare generatoren. Je beschikt dus over een brede kennis en bent in staat je zaken snel eigen te maken. Een pro actief karakter met veel initiatief is hierbij belangrijk. Wij verwachten in deze functie dat je kwaliteitswerk aflevert en in staat bent om klantgericht te werken.

Wat breng je daarvoor mee?

Wij zoeken een getalenteerde en ambitieuze collega met bij voorkeur een Hbo-diploma (elektrotechniek, mechatronica, automotive) met een praktische en klantgerichte instelling. Je hebt enkele jaren werkervaring op het gebied van elektro- en regeltechniek en affiniteit en ervaring met generatoren en/of dieselmotoren. Je bent bereid internationaal te reizen waar het voor kan komen dat je af en toe (enkele keren per jaar) meer dan een week van huis bent. Als onze Service & Commissioning Engineer pas je verder binnen ons team als je:

  • een sterke persoonlijkheid bent en een flexibele instelling hebt;
  • communicatief sterk bent in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • je prettig voelt in een verantwoordelijke functie en eigenaarschap durft te tonen;
  • je het niet erg vindt om – indien nodig – buiten de reguliere werktijden te werken;
  • een echte teamplayer bent.
Wat krijg je ervoor terug?

Naast een goede werksfeer bieden wij je ook veel vrijheid en zelfstandigheid in een organisatie met korte communicatielijnen. Naast prima arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie is het mogelijk om jezelf (verder) te ontwikkelen door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen.

Heb je interesse?

Enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je CV met motivatie naar werkenbij@npsdiesel.com. Nog vragen over de functie zelf? Neem contact op met Coen Rijkers op nummer: 0486 201 642.