Vacature

Service Manager

Als Service Manager ben je hét aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten en support je onze service engineers in het veld.

Wat ga je doen?

Door jouw uitgebreide technische kennis weet je de klantvraag helemaal scherp te krijgen en zorg je ervoor dat de juiste service engineer op de juiste klus wordt ingepland. Jouw uitdaging ligt daarbij in het plannen en voorbereiden van de diverse service en aftersales aanvragen ten behoeve van luxe jachten. Het correct verwerken van al deze serviceorders in ons ERP systeem is jou niet vreemd. Je zorgt samen met jouw collega’s voor een optimale samenwerking en een hoge klanttevredenheid waarbij je de grote lijnen blijft overzien. Voor deze functie is het belangrijk dat je een stevige persoonlijkheid bent en in staat bent serviceprocessen te optimaliseren en lange-termijn relaties met klanten op te bouwen. Een pro actief karakter met veel initiatief en zelfverantwoordelijkheid is hierbij belangrijk.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij zoeken een fijne collega met een zelfstandige houding, die oplossingsgericht werkt en een flexibele instelling heeft. Iemand die in deze verantwoordelijke functie ook eigenaarschap durft te tonen. Daarnaast beschik je idealiter over deze functie-wensen:

• Een afgeronde technische opleiding (bij voorkeur werktuigbouwkunde, mechatronica, automotive) met een hbo werk- en denkniveau.
• Je hebt een aantal jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met de maritieme markt (superjachten).
• Je hebt passie voor techniek en bij voorkeur kennis van generatoren.
• Je hebt een klant- en servicegerichte instelling met een hands-on mentaliteit.
• Je bent een sterke persoonlijkheid en communicatief sterk.
• Beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale organisatie, mag je prima arbeidsvoorwaarden en een passend salaris verwachten. Uiteraard vinden wij een prettige werksfeer erg belangrijk en kom je in een organisatie met korte communicatielijnen, waar je veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk krijgt. Daarbij is er voldoende ruimte voor groei in je persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Hebben we je interesse gewekt? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature of NPS Diesel? Geen probleem, neem gerust contact op met Coen Rijkers. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0486-201642.