Careers

Do you want to work in the superyacht industry and work for an innovative and ambitious company? Join us!

Our small but dedicated team forms a part of NPS Diesel, diesel engine experts. We are an ambitious company. We aim to adapt to changes of any nature quickly and flexibly. This also gives each employee the space for his or her own initiative. In this open environment, each person gets the chance to develop themselves.

We are looking for colleagues that want to get the best out of themselves, and want to deploy their know-how and experience to achieve the best result. Working for Zenoro and NPS Diesel means tackling your trade head-on and pushing the boundaries of what is technically possible every day.

Our office is located in the Netherlands. We always look for new local collegues, who live within (driving) distance of Ravenstein. That is why our vacancies below are written in Dutch.

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor de volgende functies:

Als Service & Commissioning Engineer werk je aan onze grote trots; het in bedrijf stellen en het verlenen van service aan onze Zenoro generatorsets aan boord van superjachten. Wil jij graag internationaal opereren en zoek je een baan waarin verantwoordelijkheid en afwisseling centraal staan? Lees dan snel verder!
Wat ga je doen?

Als Service & Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie en onderhoud aan onze generatorsets op superjachten, maar ook voor de Factory Acceptance Test (FAT) met een klassenbureau binnen de productie. Na een uitgebreide inwerkperiode ben je in staat om onze Zenoro generatorsets in bedrijf te stellen. Dit betekent dat je betrokken bent bij een zeer brede toepassing van techniek op het gebied van onder andere dieselmotoren, schakel- en verdeelinrichtingen van generatorsets en regelbare generatoren.

Als Project Manager is het jouw opdracht om onze Zenoro projecten beheerst uit te voeren. Daarnaast krijg je ook opdrachten om reguliere projecten voor NPS Diesel uit te voeren, denk aan hybridiseren en elektrificeren. Je bent technisch inhoudelijk onderlegd en bereid op locatie supervisie uit te voeren, maar vindt het ook niet erg zelf de handen uit de mouwen te steken.
Wat ga je doen?

Je krijgt in deze functie veel ruimte en verantwoordelijkheid voor de afhandeling van de projecten. Je hebt deze projecten vanaf het moment van de order, naar werkvoorbereiding en productie tot en met de inbedrijfname onder je hoede. Hiervoor heb je goed contact met collega’s, je overlegt met de klant en leveranciers en onderhoudt contacten met derden zoals klasse bureaus. Je draait je hand er niet voor om om supervisie uit te voeren op locatie of af en toe een inbedrijfname te begeleiden of eventueel zelf uit te voeren. Je draagt verantwoordelijkheid voor levertijd, kwaliteit en financieel resultaat van het project.

Spreekt ons team je wel aan, maar zit jouw vacature er nu niet bij? Laat ons weten waar jouw talenten liggen en wie weet zijn er voor jou alsnog mogelijkheden binnen Zenoro of elders in onze organisatie.