Careers

Do you want to work in the superyacht industry and work for an innovative and ambitious company? Join us!

Our small but dedicated team forms a part of NPS Driven, diesel engine experts. We are an ambitious company. We aim to adapt to changes of any nature quickly and flexibly. This also gives each employee the space for his or her own initiative. In this open environment, each person gets the chance to develop themselves.

We are looking for colleagues that want to get the best out of themselves, and want to deploy their know-how and experience to achieve the best result. Working for Zenoro and NPS Driven means tackling your trade head-on and pushing the boundaries of what is technically possible every day.

Our office is located in the Netherlands. We always look for new local collegues, who live within (driving) distance of Ravenstein. That is why our vacancies below are written in Dutch.

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor de volgende functies:

Wil jij veel vrijheid en zelfstandigheid in je functie en werken in een internationale omgeving? Heb jij kennis van de maritieme sector, verbrandingsmotoren en after treatment systemen? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

Als Business Manager ga je aan de slag met het verder uitbouwen van onze business bij bestaande relaties, maar onderzoek je ook interessante nieuwe kansen en mogelijkheden. Met jouw inhoudelijke kennis ben je in staat om deze kansen en gewenste oplossingen te identificeren en om te zetten in opdrachten. Daarbij werk je nauw samen met ons engineeringsteam om de klant de best passende technisch oplossing te bieden. In deze rol is interne en externe communicatie dan ook erg belangrijk, waarbij je in staat bent om op verschillende niveaus te acteren, van inkoop, ontwikkeling tot operations, maar ook op directieniveau. Daarnaast ligt jouw focus op de ontwikkeling van de jaarplannen en de strategische keuzes die hierbij horen.

 

Ben jij een elektrotechnicus die enthousiast wordt van het werken aan diesel-generatorsets in applicaties waarin kwaliteit en innovatie centraal staan? Lees dan snel verder!

NPS Driven bouwt generatoren onder de merknaam Zenoro speciaal voor het veeleisende en dynamische marktsegment van luxe jachten. In dit marktsegment is Zenoro sterk op weg om marktleider te worden. Daarbij ligt sterk de focus op kwaliteit, maatwerk en innovatie. Dit laatste aspect komt bij Zenoro tot uiting door het aanbieden van vaak unieke oplossingen op het gebied van uitlaatgasnabehandeling, remote monitoring en hybride generatorsets.

NPS Driven bouwt generatoren onder de merknaam Zenoro, speciaal voor het veeleisende en dynamische marktsegment van luxe jachten. Deze generatoren voorzien in de elektriciteitsvoorziening aan bood van het superjacht. In dit marktsegment is Zenoro sterk op weg om marktleider te worden. Daarbij ligt de focus op kwaliteit, maatwerk en innovatie

Voor onze Zenoro projecten zoeken wij een Proposal Engineer die vanuit zijn of haar technische kennis aanvragen kan verwerken tot passende oplossingen. Je hebt een breed scala aan activiteiten van klantcontact tot aan de projectvoerdracht aan het productieteam en vrijwel alles daar tussenin.

Spreekt ons team je wel aan, maar zit jouw vacature er nu niet bij? Laat ons weten waar jouw talenten liggen en wie weet zijn er voor jou alsnog mogelijkheden binnen Zenoro of elders in onze organisatie.